Puheentallennus

AIS Call-Rec-puheentallennusjärjestelmällä AIS Finland tarjoaa puheentallennukseen alustan, joka on kilpailukykyinen kaikkiin muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin nähden.

AIS Call-Rec on integroitavissa kaikkiin markkinoilla oleviin puhelinjärjestelmiin.

→ Lue lisää puheen tallennuksesta

AIS Finland Oy

AIS Finland Oy (Advanced Information Security Finland Oy) on suomalainen vuonna 1997 perustettu työntekijöidensä omistama itsenäinen yhtiö.

Toimitamme edistyksellisiä, operaattoreista riippumattomia, puheentallennusratkaisuja kaikkiin mahdollisiin puhealustoihin. Jokainen toimittamamme puheentallennusjärjestelmä perustuu yleisesti käytettäviin standardeihin ja ne ovat helposti integroitavissa kaikkiin markkinoilla oleviin kommunikaatiojärjestelmiin.

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä eurooppalaisen kumppanimme ja laitevalmistajan kanssa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Tiiviin yhteistyömme tuloksena on syntynyt monia uusia innovatiivisia ratkaisuita asiakkaittemme tarpeisiin, tuotteiden modernin teknologian antaman joustavuuden avulla.  

AIS Finland on toimittanut yli 650 puheentallennusratkaisua Suomessa. Yksi päätuotteistamme on AIS Call-Rec, joka soveltuu niin yritysten omaan käyttöön kuin jaettuihin puheympäristöihin.

Yhteystiedot

AIS Finland Oy

Osoite Pakkamestarinkatu 1B, 00520 Helsinki
Puh +358 9 2471 2951 (toimisto)
Email service@aisfinland.fi

Seuraa meitä

 
 

RSS