APRESA-puheentallennusjärjestelmä

- Kustannustehokas puheluiden tallennus
- Ei kompromisseja

Puheentallennusta, eli puheluiden tai muun äänimateriaalin taltiointia, käytetään yleensä osana yrityksen turvallisuus- ja/tai kehitysstrategiaa. Joissain tapauksissa se on pakollista, toisinaan sitä puolestaan käytetään muistiinpanoina, koulutuksessa, laadunhallinnassa tai turvallisuustarkoituksiin. Kaikissa käyttötarkoituksissa taltioinnin tulee kuitenkin olla luotettavaa.

APRESA-puheentallennusjärjestelmällä AIS Finland tarjoaa tallennusalustan, joka on kilpailukykyinen kaikkiin muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin nähden, kun kyse on luotettavuudesta ja toiminnallisuudesta. Hinnaltaan APRESA on kuitenkin yllättävän edullinen.

APRESA-puheentallennusjärjestelmän monet, lisäominaisuuksina usein pidetyt, toiminnot ovat sisäänrakennettuja, joka takaa erinomaisen toiminnallisuuden. APRESA on skaalattavissa kaiken kokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

APRESA- puheentallennusjärjestelmä on siis ideaalinen valinta pää- tai lisätallennusratkaisuksi SIP/VoIP, ISDN II, E1/T1, TDM, Analogisen audion ja radioliikenteen tallentamiseen.

 

APRESA

 

Yhteystiedot

AIS Finland Oy

Osoite Pakkamestarinkatu 1B, 00520 Helsinki
Puh +358 9 2471 2951 (toimisto)
Email service@aisfinland.fi

Seuraa meitä

 
 

RSS