Uusi laaja päivitys VOIP-puheentallennusjärjestelmään

Olemme julkaisseet VoIP-tallennusjärjestelmämme ohjelmistoon uuden, laajan päivityksen, joka tuo järjestelmään monia uusia ominaisuuksia. Nämä uudet ominaisuudet tekevät VoIP-puheentallennusjärjestelmästämme vieläkin tehokkaamman:

Tallenna käskystä, säilytä käskystä ja hiljennä käskystä
Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä erityisesti yksityisyyden suojan ja muiden tallennusta koskevien asetusten ja standardien, kuten esimerkiksi PCI-DSS –standardi luottokorttitietojen käsittelyssä.

Puhelinnumeroiden suodatus
Puhelinnumeroiden suodatus mahdollistaa mm. helpon tavan hallinnoida talennettavia puheluita puhelinnumeron perusteella ja jättää tarvittaessa tiettyjen puhelinnumeroiden puhelut tallentamatta.

G.729 dekoodaus (vaatii lisenssin)
VoIP-tallennusjärjestelmällä on nyt mahdollista tallentaa puheluita puhelimista, jotka käyttävät G.729 audio kodekkia.

Linjan/Tallennuksen kiireellisyysstatus
Tallennusaktiivisuutta on nyt mahdollista seurata ohjelman käyttöliittymästä.

Yhteensopivuus Apresa-puheentallennusjärjestelmän kanssa
VoIP-puheentallennusjärjestelmämme voi nyt jakaa kaiken tallennetun datan Apresa-puheentallennusjärjestelmän tietokannan kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että VoIP-tallennusjärjestelmää on mahdollista käyttää Apresa-järjestelmän rinnalla tallentamaan mm. sellaisten järjestelmän ulkopuolisten puhelimien puhelut, joita olisi vaikea hallinnoida porttipeilauksella tai joita on muutoin vaikea liittää Apresa-puheentallennuksen piiriin. Puhelut tallentaa VoIP-tallennuslaitteella ja ladata suoraan keskitettyyn Apresa-tietokantaan.

Tapahtumien valvonta ja seurata
VoIP-tallennusjärjestelmämme sisältää nyt myös mahdollisuuden seurata ohjelman tapahtumia ja analysoida mahdollisia ongelmia suoraan sisäänrakennetun seurantatyökalun avulla. Näin ollen tarvetta erillisille seurantaohjelmille, kuten Wireshark, ei ole.

Yhteystiedot

AIS Finland Oy

Osoite Pakkamestarinkatu 1B, 00520 Helsinki
Puh +358 9 2471 2951 (toimisto)
Email service@aisfinland.fi

Seuraa meitä

 
 

RSS