Asiakkaitamme

 

Maahanmuuttovirasto

United Bankers

AIS Finlandin ja Maahanmuuttoviraston pitkäaikainen asiakassuhde alkoi jo vuonna 2005. Toimittamamme puheentallennusjärjestelmä on toteutettu niin, että kaikki sisääntuleva ja uloslähtevä liikenne tallennetaan tietoturvallisesti kaikissa maahanmuuttoviraston toimipaikoissa ympäri Suomen. Yhteensä puheluita tallennetaan 300 000 asiakaspuhelua vuodessa.

 

Asiakas:

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä AIS Finlandin toimittamaan  puheentallennusratkaisuun. Helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä tietoturva-vaatimukset, puheluiden kryptauksesta lähtien, ovat täyttäneet kaikki viranomaismääräykset. Tämän lisäksi AIS Finlandin ja laitevalmistajan tekniset asiantuntijat ovat pystyneet räätälöimään järjestelmämme erikoisvaatimustemme mukaisesti.

Virastopalvelupäällikkö

Heikki Sipponen

http://www.migri.fi/

Yhteistyö United Bankersin ja AIS:n kanssa alkoi jo vuosituhannen vaihteessa, jolloin AIS toimitti jo silloin Aleksanterinkadulla sijainneen UB:n dealing-saliin kaksi alaliittymään kytkettyä erillistä tallenninta. Tuolloin olimme ainoa toimittaja Suomessa, jolla oli kiintolevyn sisältämiä yksittäisiä alaliittymiin kytkettyjä tallentimia. Tilanne kehittyi muutama vuosi sen jälkeen ja nyt valtaosa tallennusjärjestelmätekniikasta on liitetty UB:n vaihteen yhteyteen.

Pankkiryhmistä riippumaton sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava United Bankers ja operaattoreista riippumaton AIS Finland sopivat keskitetystä puheluiden tallennusjärjestelmän toimittamisesta kesällä 2013. Apresa puheentallennusjärjestelmä tallentaa keskitetysti serverille kaikki UB:n tulevat ja lähtevät puhelut.

 

Asiakas:

Puheluiden tallennus tukee ydinliiketoimintaamme, sillä sijoituspalvelulaki velvoittaa sijoituspalveluyrityksiä tallentamaan asiakkaidensa puhelut. Puheluiden tallentaminen tapahtuu AIS Finlandin toimittamalla tallennusalustalla automaattisesti. Vuosien varrella UB:n puhealustan infrastruktuuri on muuttunut, mutta AIS Finlandin joustavan tallenninjärjestelmän avulla uusi tekniikka on ollut helppo implementoida. Helpon Web-käyttöliittymän avulla löydämme serverille tallennetut puhelut helposti ja palvelemme asiakkaitamme nopeasti myös, jos epäselviä tapauksia esiintyy.

Kari Ahonen / IT-päällikkö

http://unitedbankers.fi/

 

Nordea UPM KELA
Osuuspankki Finnair Metsä Group
ISS Puolustusministeriö EVLI
Metso Fennia Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Engel Fonecta Bisnode
AYT - Yrittäjien työttömyyskassa Optium  

 

Yhteystiedot

AIS Finland Oy

Osoite Pakkamestarinkatu 1B, 00520 Helsinki
Puh +358 9 2471 2951 (toimisto)
Email service@aisfinland.fi

Seuraa meitä

 
 

RSS